Waldorf Community Europe - Asia - USA 

                     2013  -  2031

                     Euritmie-st-Petersburg
      The Waldorf World Wide ECOSYSTEM

Click here to edit subtitle


De Bijenstichting · Educatie, beïnvloeden overheidsbeleid en aanleg van bijenlinten voor honingbijen, wilde bijen en hommels · Bijenstichting 'Educatie & Advies'.  


Heerlijk, samen op vakantie, met speciale aandacht voor rolstoelers. Op l’Accolade verdwijnen verschillen en vieren we met elkaar vakantie op een prachtig Frans eiland, op een park dat bouwkundig alle obstakels wegneemt.

https://www.l-accolade.nl/


Aanbod van Jan Anton Rijsdijk.  Actie volgt in het nieuwe schooljaar 2023-2024 

1.Schenking vijftal schilderijen afkomstig uit zijn collectie ter ondersteuning funding school / projecten.
2.Leerzame lezing over hoe eenieder van 0 euro naar 100 miljoen euro kan komen - in cash - en dan weer naar 0.
De achtergrond. Jan heeft zicht de afgelopen jaren effectief ingespannen in persoon voor de vrije scholen Nederland.
In 2014 ondersteuning schenking literatuur aan Geert Groote College Amsterdam in samenwerking met Laurens van der Graaff (leraar destijds, helaas tragisch om het leven gekomen met de MH17 vliegtuig crash)
In 2021/22 Schoolmeubilair vrije scholen Nederland in persoon ingezameld / eigen kosten verscheept naar Suriname voor scholen aldaar. Jan Anton Rijsdijk  naar 100 miljoen euro in cash bij verkoop van zijn bedrijf. 
 
http://www.edukans.nl/
Edukans en scholen Als onderwijzer, medewerker of bestuurder van een school in Nederland kent u als geen ander het belang van goed onderwijs voor kinderen. Juist daarom doen wij een beroep op u; samen kunnen we kansarme kinderen de kansen bieden die zij verdienen. Wij bieden hiervoor verschillende programma's voor iedere niveau:

- Basisonderwijs
- Middelbaar onderwijs
- Beroepsonderwijs

pending with informal investors within the international platform OE-K  Bothmer gimnasztika – gyakorló csoport felnőtteknek 2021-10-18 Kispesti Waldorf

Tíz alkalmas Bothmer-csoport indul az iskolában. A gyakorló-csoport tagjai felnőttek lehetnek, akik szeretnének megismerkedni a Bothmer-gimnasztikával, vagy szeretnék gyakorolni már

FUNDING NEED 2022 1.723.300  (476 parents -1st)SHOOL PROJECT SURINAME Q 3-4 2021 Uitvoering door Jan Anton Rijsdijk

 Deelnemende donerende scholen ten bate van Scholen in Suriname

- Vrije school de Sterrenzanger Oudorp Mieke Tolkamp - 20 tafels en Stoelen

- Vrije school Amersfoort Fiona van de Laan - tafels en stoelen

- Vrije school De Kleine Johannes Deventer Joke van Eerden - 40 banken 

- Vrije school Meander Nijmegen Harald Storm/Bram grote serie tafels/stoelen 260sets

- Vrije school Zeister Zeist Zeger Zandee materiaal schoolbord é( stoelen)

- Vrije school tiliander Tilburg Sandra Verelst Schoolbord meubels

- Vrije school De Lindeboom Haarlem Paul Bijwaard 20 tafels en stoelen

International School of the Hague Waldorf School Paules van Veen diveresen materiaal

- Result:  22/07/2021 All Inn 8 containers , alle handelingen verricht door Jan Rijsdijk, incl. kosten aanschaf containers, zeetransport, vervoer van de scholen naar opslag en verder. In persoon met zijn team uitgevoerd.

https://www.plannederland.nl

Zo werkt kindsponsoring

Als je een kind sponsort, investeert Plan je bijdrage in programma’s in de gemeenschap van je sponsorkind. Zo draag je niet alleen bij aan betere levensomstandigheden en toekomstkansen van één kind, maar ook aan een beter leven voor alle kinderen en hun familie in de gemeenschap. Plan zorgt voor bescherming, gezonde voeding, veilig drinkwater, goede gezondheidszorg en goed onderwijs. Kortom: een betere toekomst. Via je sponsorkind blijf je op de hoogte van wat er met je bijdragen gebeurt en kun je zien wat de impact is op het leven van een kind.http://www.cacao-solidaridad.nl/

Solidaridad gelooft in een wereld waar productie en consumptie iedereen kan voeden, met respect voor elkaar, de aarde en komende generaties. Solidaridad brengt alle actoren in productieketens bij elkaar en betrekt ze bij innovatieve oplossingen om de productie te verbeteren. Doel is de transitie naar een duurzame en inclusieve economie, met maximale opbrengst voor alle betrokkenen.http://www.onemen.org/

oneMen helpt pioniers in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Pioniers zijn mensen die zich inzetten voor de local community in hun eigen land. Met lef en doorzettingsvermogen, soms zelfs met gevaar voor eigen leven. Ze zijn actief op veel terreinen, zoals vrouwenrechten, mensenrechten,rechten van kinderen, gezondheidszorg en onderwijs. oneMen pioniers maken een verschil, in kleinschalige projecten met grote impact.

                                                                                               


 http://www.zoa.nl ZOA ondersteunt mensen die lijden als gevolg van een gewapend conflict of natuurramp, door hen te helpen hun bestaan opnieuw op te bouwen. Wij doen een beroep op onze achterban en partners, in het Noorden en in het Zuiden, om hun verantwoordelijkheid te nemen en betrokken te raken. Wij bieden een maximale toegevoegde waarde aan diegenen die wij ondersteunen en aan diegenen die ons ondersteunen. Onze missie laat zich samenvatten in de drie woorden HULP HOOP HERSTEL. HULP Wij bieden hulp aan mensen die getroffen zijn door een natuurramp of gewapend conflict. HOOP Wij dragen bij aan een nieuw perspectief van hoop waarin mensen in waardigheid en onderling vertrouwen samenwerken aan hun toekomst.

HERSTEL Samen met de getroffen gemeenschappen werken wij aan verder herstel, totdat zij weer in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien.

 


De stichting:  ChildRight is een, door een groot aantal Nobelprijswinnaars ondersteund, fonds dat opkomt voor de rechten van kinderen wereldwijd.

ChildRight bestrijdt kinderexploitatie: alle vormen van geweld, uitbuiting en misbruik van kinderen. http://www.childright.nl/nl/

Voor de lopende projecten en informatie:  http://www.childright.nl/nl/de-projecten/

http://hartvoorkinderen.nl/home.html  

Stichting Hart voor Kinderen heeft tot doel om wereldwijd verlaten en kwetsbare
kinderen in zeer moeilijke levensomstandigheden kansen te bieden op een beter leven.
Dit doet zij door middel van het incidenteel bieden van noodhulp en het structureel
bieden van onderdak, voedsel, kleding, medicatie en scholing in een rondom het kind
gecreëerde gezinssituatie.