Waldorf Community Europe - Asia - USA 

                     2013  -  2031

                     Euritmie-st-Petersburg
      The Waldorf World Wide ECOSYSTEM

Click here to edit subtitle

                                            Energietransitie Waldorf Community 2022-2025

https://www.lombardodier.com/rethinksustainability

Communicatie netwerk - ESG / Social external communications KPI
De Waldorf Community heeft als doelstelling een belangrijke bijdrage te leveren in de energietransitie -in zijn essentie- de overgang van een energiesysteem gebaseerd op fossiele energiebronnen naar een energiesysteem gebaseerd op duurzame en CO2-neutrale energiebronnen. Door dit intensief te communiceren binnen haar netwerk en het volume positieve gedachten en concrete uitvoerings- mogelijkheden te stimuleren.
Dit middels haar connecties op technische en bancaire gebieden. Een win situatie voor eenieder, de mens, haar omgeving en het bedrijfsleven. Door verhoging van de ESG-waarden van de deelnemers word een passend format gecreëerd voor de internationale investeerders.
 

Bij EV Camper kun je een 100% elektrische camper huren voor een onvergetelijke en duurzame reis. De campers zijn luxe en compleet uitgerust voor een heerlijk ontspannen vakantie. Ervaar het zelf, reserveer een elektrische camper en Recharge your battery! https://ev-camper.eu/

 

Shell to start building Europe’s largest renewable hydrogen plant.


The 200MW electrolyser will be constructed on the Tweede Maasvlakte in the port of Rotterdam and will produce up to 60,000 kilograms of renewable hydrogen per day.

The renewable power for the electrolyser will come from the offshore wind farm Hollandse Kust (noord), which is partly owned by Shell.